Telefon:+36-1-221-1458
E-mail:adam@hgd.hu
Elérhetõségek
  • English
  • Deutsch
  • Magyar
Tiszta energia Tiszta haszon

Magyar Zene Háza - geotermikus szondarendszer

csütörtök, április 9, 2020 - 15:48

Részletek itt

Zöld energia napkollektoros hűtés-fűtéssel

szerda, január 22, 2020 - 11:56

A napfény nemcsak világosságot és életető erőt rejt magában, hanem megújuló energiát is, amit fel lehet használni a mindennapok energiatermeléséhez.

Részletek itt

Miért van szükség geotermikus szondatesztre?

csütörtök, december 12, 2019 - 10:53

A geotermikus rendszerek tervezése előtt meg kell tudni a talaj termo-fizikai és geológiai jellemzőit, és meg kell határozni a hővezető-képességét, amire több lehetőség is van, ám a legpontosabb eredményt a helyszínen elvégzett geotermikus szondateszttel lehet megkapni.

Részletek itt

Kandalló és pelletkályha fűtési rendszerrel sokkal könnyebb a téli időszak!

hétfő, november 25, 2019 - 11:58

A téli időszak sokaknak nem csupán a hideg és a rossz idő miatt megpróbáltató, hanem a fűtéssel kapcsolatos kiadások miatt is. Sokan bosszankodnak a magas számlák miatt, és a többség meg is elégeli ezt az állapotot. Olyan rendszerre váltanának át, amivel sokkal költséghatékonyabban tudják megoldani a fűtést a téli hónapokban. Amennyiben Ön is eleget bosszankodott a magas fűtésszámlák miatt, és szeretne ezen változtatni, válassza a kandalló és pelletkályha fűtési rendszert!

Részletek itt

Napkollektoros hűtés-fűtés – a kisebb ökológiai lábnyom érdekében

csütörtök, október 10, 2019 - 12:50

A napkollektoros hűtés-fűtés a manapság erősödő környezetvédelmi törekvések szempontjából kiváló az ökológiai lábnyom csökkentésére, hiszen megújuló energiát használ fel.

Részletek itt

Csökkentse a kiadásokat hőszivattyús fűtési rendszerrel!

csütörtök, szeptember 5, 2019 - 09:38

A manapság növekvő energiaárak miatt egyre több háztartásban fontos, hogy valamilyen megoldással csökkentsék az ezzel kapcsolatos kiadásokat. Szerencsére ehhez többféle lehetőség is kínálkozik, így minden ember kiválaszthatja azt a megoldást, ami számára a legmegfelelőbb. Ha Önnek fontos, hogy a gázfogyasztással kapcsolatos kiadásait mérsékelje, szeretne jelentős összeget megspórolni, válassza a hőszivattyús fűtési rendszert!

Részletek itt

Hőszivattyú rendszer telepítése? Ne feledkezzen meg a geotermikus szondatesztről!

szerda, augusztus 21, 2019 - 13:52

Manapság egyre több ember szeretné hőszivattyúval biztosítani otthona fűtését, hűtését és a melegvíz ellátását, mert a készülékkel jelentős mértékben tudják csökkenteni a kiadásokat a fogyasztással kapcsolatban.

Részletek itt

Fúrási tevékenységünk a környezetvédelemben is segít!

kedd, július 9, 2019 - 16:15

A szakemberek szerint a napjainkban tapasztalható hőhullámok és aszályos időszakok a jövőben csak szaporodni és súlyosbodni fognak. Sajnos egyre hosszabb forró időszakokat kell elviselnünk, amit öntözés nélkül igencsak megsínylenek a növények. Ez azonban egy ördögi kör: ha tönkremennek a fák, a hőség még elviselhetetlenebb lesz, amitől pedig még több zöld terület szűnik meg.

Részletek itt

Vízkutat szeretne? Fúrási tevékenységgel is foglalkozunk!

kedd, június 25, 2019 - 13:51

Manapság rengeteg ember figyelmét keltik fel a vízkutak, ugyanis ezzel a megoldással jelentős összegeket lehet megtakarítani a vízhasználaton. Ha Ön is régóta szeretne vízkutat használni öntözéshez, kertészkedéshez vagy egyéb teendőkhöz, keressen bennünket, ugyanis fúrási tevékenységi körünkbe a vízkutak kialakítása is beletartozik!

Részletek itt

Oldalak