Telefon:+36-1-221-1458
E-mail:adam@hgd.hu
Elérhetõségek
  • English
  • Deutsch
  • Magyar
Tiszta energia Tiszta haszon

Napkollektoros hűtés-fűtés – a kisebb ökológiai lábnyom érdekében

csütörtök, október 10, 2019 - 12:50

A napkollektoros hűtés-fűtés a manapság erősödő környezetvédelmi törekvések szempontjából kiváló az ökológiai lábnyom csökkentésére, hiszen megújuló energiát használ fel.

Részletek itt

Csökkentse a kiadásokat hőszivattyús fűtési rendszerrel!

csütörtök, szeptember 5, 2019 - 09:38

A manapság növekvő energiaárak miatt egyre több háztartásban fontos, hogy valamilyen megoldással csökkentsék az ezzel kapcsolatos kiadásokat. Szerencsére ehhez többféle lehetőség is kínálkozik, így minden ember kiválaszthatja azt a megoldást, ami számára a legmegfelelőbb. Ha Önnek fontos, hogy a gázfogyasztással kapcsolatos kiadásait mérsékelje, szeretne jelentős összeget megspórolni, válassza a hőszivattyús fűtési rendszert!

Részletek itt

Hőszivattyú rendszer telepítése? Ne feledkezzen meg a geotermikus szondatesztről!

szerda, augusztus 21, 2019 - 13:52

Manapság egyre több ember szeretné hőszivattyúval biztosítani otthona fűtését, hűtését és a melegvíz ellátását, mert a készülékkel jelentős mértékben tudják csökkenteni a kiadásokat a fogyasztással kapcsolatban.

Részletek itt

Fúrási tevékenységünk a környezetvédelemben is segít!

kedd, július 9, 2019 - 16:15

A szakemberek szerint a napjainkban tapasztalható hőhullámok és aszályos időszakok a jövőben csak szaporodni és súlyosbodni fognak. Sajnos egyre hosszabb forró időszakokat kell elviselnünk, amit öntözés nélkül igencsak megsínylenek a növények. Ez azonban egy ördögi kör: ha tönkremennek a fák, a hőség még elviselhetetlenebb lesz, amitől pedig még több zöld terület szűnik meg.

Részletek itt

Vízkutat szeretne? Fúrási tevékenységgel is foglalkozunk!

kedd, június 25, 2019 - 13:51

Manapság rengeteg ember figyelmét keltik fel a vízkutak, ugyanis ezzel a megoldással jelentős összegeket lehet megtakarítani a vízhasználaton. Ha Ön is régóta szeretne vízkutat használni öntözéshez, kertészkedéshez vagy egyéb teendőkhöz, keressen bennünket, ugyanis fúrási tevékenységi körünkbe a vízkutak kialakítása is beletartozik!

Részletek itt
News

Lakossági ingyen hitel, lakóépületek energetikai felújításához és megújulók használatához

kedd, április 24, 2018 - 13:21

Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel Azonosító jel: GINOP-8.4.1/A-17

Részletek itt

Oldalak