Telefon:+36-20-9729663
E-mail:adam@hgd.hu
Elérhetõségek
  • English
  • Deutsch
  • Magyar
Tiszta energia Tiszta haszon

Elismeréseink

2014: Tankönyv Nívódíj

2013: Ronkay Ferenc Energiamérnöki Díj

2012: Közép-Magyarország vállalkozása 2012 - az Erste Bank Különdíja

2011-2020: "KORREKT PARTNER" védjegy

2010: Magyar Innovációs Nagydíj

2010: Dr. Kocsis Károly díj

2009: Oklevél - Építők Napja

2007: Ádám Béla a 2007. év Épületgépész Vállalkozója

 

 

2011-2020:Korrekt Partner védjegy

 

2011óta, köztestület által rendszeresen ellenőrzésre és megújításra kerül Korrekt Partner védjegyünk a tisztességes szolgáltatói magatartásunk elismerése végett, amely garanciát jelent ügyfeleink számára.

 

 

2014:Tanköny Nívódíj

A HGD Kft. ügyvezetője, Dr. Ádám Béla az Alternatív energiaellátási rendszerek az agrárgazdaságban című tankönyv társszerzőjeként Tankönyv Nívódíjban részesült.

 

 

2013: Ronkay Ferenc Energiamérnöki Díj

Dr. Ádám Béla, a cégünk ügyvezetője Ronkay Ferenc Energiamérnöki Díjban részesült!

2013. április 11-én a Magyar Mérnöki Kamara Energetikai Tagozata Ronkay Ferenc Energiamérnöki Díjat adományozott társaságunk ügyvezetőjének a magyar energetikában átfogó és kiemelkedő színvonalú mérnöki eredmény elismeréseként.

 

2012: Közép-Magyarország vállalkozása 2012 - az Erste Bank Különdíja

A 2012. évi Regionális Prima Díjakat és a Regionális Prima Különdíjakat ünnepélyes keretek között november 30-án adták át. Az eseményen a Príma díjon túl, átadták a Regionális Év vállalkozói díjakat, a Közép-magyarországi Régió Kíváló Vállalkozója Díjat, a Közép-Magyarország Vállalkozása 2012 - az Erste Bank Különdíját, valamint az Ex Libris és a Magyar Mûvészetért Díjat is.

A Regionális Príma díjakat hat kategóriában – színház- és filmmûvészet, oktatás és köznevelés, építészet, építőművészet, sport, zeneművészet és népmûvészet – ítélte oda a zsûri. A különdíjasokat ugyancsak hat kategóriában választották ki. A nyertesek személyérõl az Elõkészítõ Bizottság javaslata alapján a szakmai zsûri mellett a Prima Primissima Alapítvány és a VOSZ-KMRSZ kibõvített elnöksége közösen döntött.

    

Oldal tetejére!

 

2011: "KORREKT PARTNER" védjegy

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a szlovákiai Nagykaposi Vállalkozói Szövetséggel és az Észak-magyarországi Regionális Fogyasztóvédelmi Egyesülettel pályázott sikeresen a védjegy létrehozására. A Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében megvalósuló program célja, hogy a fogyasztó biztonsággal tudhassa, hogy tisztességes üzletben jár, ezzel üzleti előnyhöz juttatva a korrekt vállalkozásokat.
A védjegyet nem csak Magyarországon, hanem Szlovákiában is használják, erősítve ezzel a két ország gazdasági együttműködését.
A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara I. ünnepélyes átadásán 2011. október 3-án, közel negyven vállalkozás vehette át a Korrekt partner védjegyet, közöttük a HGD Kft. is.

Oldal tetejére!

 

2010: Magyar Innovációs Nagydíj

Cégünk, 2010-ben, a Tesco Áruház megújuló energiás épületgépészeti rekonstrukciója kapcsán "Energiahatékony rendszermegoldás talajhő és mikrogázturbina alkalmazásával" címmel - a TESCO Global Áruházak Zrt-vel, Inno-Geo Nonprofit Kft-val és a Regale Energy Zrt-vel közösen - benyújtott pályázatával a Magyar Innovációs Szövetség XIX., 2010. ÉVI MAGYAR INNOVÁCIÓS DÍJában részesült.

Oldal tetejére!

 

2010: Dr. Kocsis Károly díj

Oldal tetejére!

2009: Oklevél - Építők Napja

 

 

 

2007: Ádám Béla a 2007. év Épületgépész Vállalkozója

2007-ben Ádám Béla, a HGD Kft. ügyvezetője kiemelkedő szaktudásával és emberségével elnyerte a Magyar Épületgépészek Koordinációs Szövetségének elismerését.

Oldal tetejére!