Telefon:+36-1-221-1458
E-mail:adam@hgd.hu
Elérhetõségek
  • English
  • Deutsch
  • Magyar
Tiszta energia Tiszta haszon

Napkollektoros légfűtés-hűtés

Cégünk megoldást kínál a napenergia hasznosításra minőségi levegő napkollektoros rendszerek tervezésével és kivitelezésével

Szellőztetés napenergiával

A helyiség levegőjének cseréje, villamos energia felhasználás nélkül, lég kollektorok által termelt friss meleg levegővel történik. Általában a nem használt épületek temperálására, szellőztetésére ideális megoldás. A meleg, száraz levegő folyamatos bejuttatása segítségével megelőzhető, vagy megszűntethető a nyirkosság, a penészesedés és a kellemetlen szag. 

Lég napkollektor alkalmazása

A nagyobb teljesítményű lég napkollektoros rendszerek lakások és épületek kisegítő fűtésére is alkalmasak. Az átmeneti időszakokban, tavasszal és ősszel akár a teljes fűtési igényt is képesek ellátni.

Alkalmazási területek a télen nem lakott házak, nyaralók, hétvégi házak, szállodák, raktárak, hajók, pincék és azok az épületek, ahol a szokásosnál magasabb nedvesség képződik a levegőben. Az áramot a beépített napelem állítja elő a lég napkollektor ventilátorainak. A beépített napelem üresjáratban sem melegszik túl a kollektor kialakításából adódó folyamatos természetes légáramlás miatt. A levegő kollektoros rendszerünket tervezéssel és kivitelezéssel együtt ajánljuk Önnek.